Crediwire Academy - Revisor og bogholder
Revisor og bogholder - Kickstart din kundekontakt med Crediwire
Revisor og bogholder - Kickstart din kundekontakt med Crediwire

Fremtidens revision og bogholderi kræver øget fokus på økonomisk rådgivning til kunden. Crediwire er din genvej.

M
Skrevet af Mads Brix
Opdateret over en uge siden

Branchen indenfor revision og bogholderi oplever, at digitalisering skaber flere muligheder, samt fjerner mere af det trivielle arbejde. Crediwire og andre Fintech løsninger åbner muligheden for at spare tid og øge omsætningen per kunde. Vi sætter fokus på emnet her i Crediwire's blog.

Første trin for dig er at sikre, at dine kunder ligger klar i Crediwire, så du kan komme i gang med letforståelige og detaljerede rapporter, samt budgetter ved få klik til dine kunder. Alt efter dit abonnement ved Crediwire, tilbyder Crediwire at lægge dine kunder klar. Derudover kan du sagtens selv tilføje kunder i Crediwire, klik her for at lære hvordan.