Bliv klædt godt på til Crediwire - for alle
Hurtige og letforståelige rapporter til kunderne

SMV'er er knivskarpe på deres fag, men ofte mindre skarpe på hvad en balance kan bruges til. Giv i stedet noget forståeligt med en rapport.

M
Skrevet af Mads Brix
Opdateret over en uge siden

En klientrapport præsenterer grafiske fremstillinger og noter fra Crediwire, som du ønsker at dele med kunden. Det sikrer dig et kundevenligt grundlag for mere dialog og rådgivning. Se herunder hvordan du på kort tid skaber en indsigtsfuld klientrapport med rapportskabeloner.

Opret en rapport, vælg periode og navngiv den

Firmatilpasset rapportskabelon eller fælles rapportskabelon
Det er let for dig at bruge skabeloner, da du ved få klik kan have en rapport klar på den ønskede kunde og periode.
Crediwire har udviklet standardskabeloner, som ligger klar til dig. Har du ønsker, såsom at få flere skabeloner, så er det blot at klikke Gem skabelon, når du har de ønskede sider og opstilling i rapportbyggeren. De fleste sider i en rapport bygger på den mappede data. Disse sider gemmes i en rapportskabelon, som du kan bruge på alle dine selskaber.

I en rapport kan du sagtens lave sider med kundespecifik data, såsom udvalgte tal og grafer fra Råbalancen, KPI'er og dashboards, som du selv har bygget, samt sider med noter og upload PDF. Gemmer du en rapport med nogle af disse sider, så bliver det en "firmatilpasset" skabelon, som er alene på det specifikke selskab. For at tilføje sider til en rapport, skal du klikke Ny side og derefter vælge sidetype fra listen. Den nye side tilpasses hvis nødvendigt og gemmes automatisk til rapporten. Du kan også vælge at duplikere en eksisterende side og derefter tilpasse data.

Du finder rapportskabelonerne i oversigten Skabeloner i Klientrapporter eller ved hentning af rapporten fra Forbindelser.

Du kan dele rapporten med kunden over e-mail og du kan altid finde skabelonen frem igen inde i Crediwire. Ligesom du kan vælge frit, hvad dine klientrapporter skal indeholde fra Crediwire, så kan du tilføje ekstra sider til rapporten, samt lave yderligere dash boards og nøgletal i Crediwire