Opret flere af dine selskaber på Crediwire

Du kan administrere flere selskaber gennem den samme bruger i Crediwire.

M
Skrevet af Mads Brix
Opdateret over en uge siden

Du har mulighed for at oprette flere selskaber til din Crediwire bruger. Det betyder, at du kan få økonomisk overblik i samtlige selskaber gennem samme log-in.

OBS er du revisor, bogholder eller bank, håndteres selskaberne under Forbindelser, læs hvordan HER

Når du skal skifte mellem dine selskaber

1. Gå til Profil via ikonet oppe i højre hjørne

2. Klik på Dine selskaber og klik på selskabets navn for at åbne menuen over dine selskaber

3. Søg og/eller vælg det selskab, som du ønsker at se og administrere

Har du et selskab, som opløses eller på anden måde ikke længere er relevant at have på Crediwire mere, kan du fjerne selskabet let og hurtigt.