Grafisk overblik over økonomien

Størstedelen af danske SMV'er kan øge deres omsætning ved at få overblik i deres økonomi - Crediwire er redskabet til det.

M
Skrevet af Mads Brix
Opdateret over en uge siden

Crediwire sikrer opdaterede grafiske illustrationer af selskabets økonomi, som understøtter en økonomisk forståelse som nøglen til et succesrigt selskab. Du kan læse mere om dets vigtighed i vores interview med Carsten Rohde, som er forsker på CBS.

Du kan altid se og dele økonomiens udvikling i realtid med Crediwire.
Her møder du flere valgmuligheder. Det sikrer, at du kan se lige præcis på de tal, som skaber et økonomisk overblik over selskabet. Det er tal som omsætningstal, dækningsgrad, likviditetsgrad og alt andet, som er i bogføringsdata eller kan beregnes ud fra det.

Vis graf over et regnskabsår

Vælg specifik periode og vis udvikling over flere år

Ser du ingen graf i dit Crediwire? - find hjælp her