Hvordan pakke SAF-T fil som ZIP?

Slik pakker du SAF-T

M
Skrevet av Mads Brix
Oppdatert over en uke siden

Slik pakker du din SAF-T fil

1. Finn SAF-T filen du vil pakke som ZIP.
    (Merk at det bare er mulig å ZIPPE en SAF-T-fil om gangen. Hvis zippen har flere filer inkludert, vil det ikke være mulig å laste den opp til Crediwire, og du vil bli møtt med en feilmelding).)

2. Høyre klikk på SAF-T filen, Velg (eller pek på) Send til, og velg deretter komprimert (zippet) mappe.

Crediwire - SAF-T til ZIP

Det opprettes en ny zippet mappe med samme navn på samme sted. Når du har zippet SAF-T filen så er du klar til å importere den til Crediwire og du kan følge denne guiden: 👇

Usikker på hvordan du skal eksportere din SAF-T fil?
Følge denne guiden: 👇