Hvordan importere SAF-T til Crediwire?

Importer SAF-T til Crediwire

M
Skrevet av Mads Brix
Oppdatert over en uke siden

Denne guiden forklarer hvordan du kan synkronisere regnskapsinformasjon med Crediwire ved hjelp av SAF-T-filer.

Guiden antar at du har en konto på Crediwire, har eksportert SAF-T-filen fra regnskapssystemet ditt og at du har pakket filen som en ZIP format.

Relevante artikler: 👇

Importer SAF-T til Crediwire:

1: login på app.crediwire.com

2: Klikk på "Legg til ny tilkobling" knappen på topp høyre side av skjermen:

3: Velg "Legg til Kunde":

4: Fyll inn nødvendige informasjon på selskapet som skal legges til og deretter klikk på "Legg til Kundekonto":

5: Velg SAF-T fra rullegardinmenyen:

6: Velg knappen "Choose File" og finn frem din pakket SAF-F ZIP format og klikk på "Koble til":

7: Crediwire begynner å synkronisere ditt SAF-T fil og det kan ta opp til 30 minutter avhengig av hvor stor din SAF-T fil er:

8: All data er synkronisert, strukturert og klar til bruk

I tilfelle til et uventet feil, ta kontakt med oss via chatten, e-post (sws@crediwire.com) eller ring oss på (+47 57 98 92 02) Mandag - Fredag fra 09:00 til 17:00