Opret flere brugere

Er I flere i selskabet, som er inde over økonomien i dag?

Opdateret over en uge siden

Ved at inddrage flere i selskabets økonomiske udvikling, åbner du op for, at I snakker om, hvorvidt der er områder I kan forbedre jer på, rutiner I kan optimere eller nogle udgiftsposter I kan spare på. Crediwire er et godt værktøj til mange af de daglige arbejdsgange. Følg vores nyeste tip til økonomisk optimering på vores blog.

Tilføj og fjern let brugere til din Crediwire profil under "selskabsindstillinger".

1. Tilføj en ekstra bruger ved at klikke på "tilføj bruger" under "selskabsbrugere"

2. Vælg om brugeren skal have begrænset, udvidet eller fuld tilladelse. Se hvad tilladelserne indebærer i følgetekst

3. Ved Flere muligheder kan du vælge om brugeren skal gøres til ejer af selskabet og/eller fjerne dig som bruger af selskab

Når du har selskabsbrugeren oprettet, kan du se et kort på brugeren. Indtil brugeren har accepteret den invitation, som er modtaget via e-mail, vil et ikon vises, hvor der er mulighed for at gensende eller slette invitationen. Når brugeren er på via link i invitationen, kan du se ikonet for indstillinger og her kan du:

• Slette brugeren

• Ændre tilladelser under "brugerindstillinger", som er valget mellem et af de tre tidligere nævnte niveauer for tilladelser.

I er nu klar til at skabe mere fokus på økonomisk optimering i selskabet via Crediwires automatisk opdaterede og intuitive fremstilling af økonomien.