Invitér dine kunder til at dele data

Crediwire er en app, som kan tilføjes størstedelen af de danske SMV'ers bogføringssystem. Invitér dine kunder ved få klik.

M
Skrevet af Mads Brix
Opdateret over en uge siden

Under Forbindelser har du mulighed for at administrere din kunder. Derudover har du alle funktioner i forhold til at dele data via Crediwire, hvad end det handler om at invitere din kunde, tjekke op på accept af invitationen, administrere og tilgå kundens datadeling med dig.

Søg om din kunde allerede er på Crediwire

Invitér din kunde til Crediwire

Du kan vælge enten at sende en automatisk invitation per e-mail eller at få et link, som du på egen vis kan dele med personen/selskabet.

Invitér flere af dine kunder til Crediwire på én gang

Det er en fordel, at du fortæller kunden om Crediwire, inden du sender en invitation, så kunden genkender og handler på det, når de modtager e-mailen.