Del data med dine sparringspartnere

Du kan frit dele din data fra Crediwire med hvem end du ønsker. Det reducerer papirarbejde og sikrer opdateret indblik i din økonomi.

M
Skrevet af Mads Brix
Opdateret over en uge siden

Du har den fulde kontrol over din økonomi i Crediwire både ift. med hvem du deler, og hvor meget du deler med andre. Du styrer din deling af data under Forbindelser. Dem, som du deler din data med eller som deler deres data med dig, kaldes forbindelser.

Når du deler data er det relevant, at du sørger for at informere om, hvornår der er bogført op til.

Du kan invitere andre til at se din data på følgende måder:

Er din sparringspartner allerede på Crediwire, kan du let invitere til at se din data

Invitér en ny bruger til at se din data på Crediwire

Du kan vælge, at din sparringspartner enten modtager invitation per e-mail, eller at du får et link, som du på egen vis kan dele med din sparringspartner.

OBS!
Andre kan sende en forespørgsel på at se din data over Crediwire. Den anden kan ikke se din data, før du har godkendt delingen via Crediwire notifikation oppe i højre hjørne.

Er du kommet på via en invitation fra banken?

Så vælger du under oprettelse om du vil dele med banken.

Sammen med din sparringpartner kan I nu tale økonomi ud fra en letforståeligt og illustrativt udgangspunkt.