Crediwire Academy - Redovisningsbyrå
Vad händer när du skickar en rapport till dina kunder?

Crediwire vill att dina kunder ska få ut så mycket som möjligt av rapporterna du skapar, därför får de nu ett eget arkiv.📚

M
Skrivet av Mads Brix
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du har skapat en rapport i Crediwire och är nu redo att dela den med din kund. Vad är nästa steg? 🤔

Steg 1:

Första steget är att trycka Dela rapport om du är inne i rapportbyggaren, och sedan fylla i mottagarens kontaktinformation. När du har fyllt i alla uppgifter och är redo att skicka ut den till kund så trycker du på Dela rapport nere i höger hörn.

Steg 2:

Kunden får nu ett mail som meddelar att du skapat en rapport och delat den med dem, mailet innehåller även en länk och pinkod.

I samband med att de använder pinkoden för åtkomst till rapporten så upprättar de ett konto med inloggningsuppgifter som de kommer användas vid framtida inloggningar.

Steg 3:

När de har använt pinkoden och loggat in landar de direkt i Rapportarkivet där alla rapporter du skapat åt dem finns samlade.

När kunden framöver vill se sina rapporter loggar de enkelt in på sin Crediwire-profil via vår hemsida eller mailet som de mottar från er när en rapport delas.

Med hjälp av era rapporten hoppas vi väcka kundens intresse för sin ekonomiska situation och ger de därför möjligheten att kunna följa utvecklingen i realtid genom tillgång till både den Allmänna översikten och Råbalansen.

Nedan kan du se hur det kommer att se ut för kunden🥳