Finansiell rapport

Crediwires finansiella rapport är din realtidsuppdaterade “årsredovisning” med resultat- och balansräkning samt kassaflödesanalys.

M
Skrivet av Mads Brix
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Crediwire har utarbetat mallen för den finansiella rapporten tillsammans med en av de 4 största aktörerna i branschen, KPMG. Crediwire strukturerar och analyserar din data för att säkerställa att den blir korrekt uppställd.

Den standardiserad uppställningen gör att du på ett enkelt sätt kan jämföra företagets prestation mot tidigare år.

Du kan även använda den finansiella rapporten för att hitta avvikelser genom att välja föregående års siffror och på så vis aktivera Delta-funktionen. Under Delta kan du även justera och välja hur skillnaden skall skildras. På så sätt kan du månad efter månad korrigera eventuella felaktigheter och underlätta arbetet vid årsbokslut. Och du kan även snabbt agera och ge råd kring skenande poster.

För att djupdyka i någon av posterna kan du använda dig av Råbalansen där du kommer ända ner på verifikationsnivå.