Crediwire Academy - Redovisningsbyrå
Hur man importerar SIE 4-fil till Crediwire

Importera SIE 4-fil till Crediwire

M
Skrivet av Mads Brix
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här guiden förklarar hur du importerar bokföringsdata till Crediwire med hjälp av SIE 4-filer.

Guiden förutsätter att du har ett konto hos Crediwire, har exporterat SIE 4-filen från ditt bokföringssystem och att du har komprimerat filen till en ZIP-fil.

Har du inte exporterat och komprimerat SIE 4-filen än? Ifall du är osäker kring hur du skall göra detta, kika in på våra skriftliga guider nedan: 👇

Skriftlig guide för hur du importerar en SIE 4-fil till Crediwire 👇

Steg 1:

Logga in på ditt Crediwire konto: app.crediwire.com

Steg 2:

Klicka på knappen Lägg till ny anslutning längst upp till höger på skärmen.

Steg 3:

Välj Lägg till kund.

Steg 4:

Fyll i önskad information på det företag som ska läggas till och klicka sedan på Lägg till i kundkonto.

Steg 5:

Välj SIE 4-fil i rullgardinen.

Steg 6:

Tryck på Välj fil och hämta din SIE 4-fil i ZIP-format och klicka på Anslut.

Steg 7:

Crediwire börjar läsa in din SIE 4-fil, beroende på hur stor filen är kan det ta upp till 30 minuter.

Steg 8:

All data är synkroniserad, strukturerad och redo för användning.

Vid oväntade fel, kontakta oss via chatten, e-post (info@crediwire.com) eller ring oss på (+46 10 888 53 78) måndag - fredag ​​från 09:00 till 17:00