Crediwire Academy - Redovisningsbyrå
Hur man ansluter kunder till Crediwire genom Fortnox

Anslut din kunds Fortnox konto till ditt Crediwire konto

M
Skrivet av Mads Brix
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här guiden förklarar hur du ansluter dina Fortnox kunder till ditt Crediwire konto med hjälp av vår integration.

Guiden förutsätter att du har ett aktivt Crediwire konto och att du och/eller din kund har en integrationslicens hos Fortnox.

Den här videon visar hur du kan ansluta dina kunder till Crediwire genom Fortnox: 👇

För att ansluta dina Fortnox kunder till ditt Crediwire konto måste du se till att du har behörigheten som krävs för att lägga till Appar å deras vägnar.

Här hittar du den skriftliga guiden: 👇

För att kunna ansluta dina Fortnox kunder till ditt Crediwire konto måste du se till att du har behörigheten som krävs för att lägga till Appar å deras vägnar.

Steg 1:

När du har loggat in på din kunds Fortnox-användare klickar du på den lilla shoppingväskan som du kan se på bilden nedan:

Steg 2:

Tryck på Appar uppe till vänster eller rulla ner och tryck på knappen som säger Alla appar.

Steg 3:

På den här sidan får du möjlighet att söka efter en specifik app, sök efter Crediwire och klicka på den.

Steg 4:

Här trycker på du på Skaffa/Aktivera.

Här kommer ett informationsfönster upp som berättar att du kommer bli omdirigerad till Crediwire, tryck på OK.

Steg 5:

Om du inte redan är inloggad på Crediwire dyker denna sida upp och du loggar in som vanligt.

Steg 6:

När du loggar in eller redan är inloggad kommer Crediwire och Fortnox att kommunicera och Fortnox kommer automatiskt att ge Crediwire nödvändig information som behövs för att ansluta, allt du behöver göra är att klicka på Lägg till kundkonto.

Steg 7:

När du har tryckt på Lägg till kundkonto börjar synkroniseringen och det kan ta upp till 30 minuter för Crediwire att hämta över och strukturera all data. Du kommer få en notis när det är klart. Notiserna hittar du uppe i högra hörnet till vänster om din profil.

I händelse av ett oväntat fel, kontakta oss via chatt, e-post (info@crediwire.com) eller ring oss på (+46 10 888 53 78) måndag - fredag ​​från 09:00 till 17:00