Crediwire kan integreres med stort set alle selskaber

Crediwire er en app, som du kan tilføje online bogføringssystemer. Er du nysgerrig på, om du kan komme på, så er svaret oftest ja.

M
Skrevet af Mads Brix
Opdateret over en uge siden

I dag vinder flere og flere apps frem, som du kan bruge på din regnskabsdata, så du let og hurtigt kan sikre dig en god og sund økonomi. Rent teknisk sker det ved hjælp af et åbent API, som er muligt, når bogføringssystem oplyses som at være online eller cloudbaseret.

Nu du læser med her, så har du opdaget Crediwire. Er du nysgerrig på flere økonomiske apps, så har dit bogføringssystem ofte en markedsplads, hvor du tilgår brugbare apps.

I Crediwire arbejder vi løbende på at sikre, at vores integrationer dækker de mest anvendte bogføringssystemer. For at vi kan dække markedet, så er du velkommen til at skrive til os, hvis du sidder med et online bogføringssystem, som du ikke finder i overblikket herunder

Crediwire har følgende integrationer