Er grafen flad?

Så har jeg tre tips, som med sikkerhed kan hjælpe dig med at få din regnskabstal frem.

M
Skrevet af Mads Brix
Opdateret over en uge siden
  1. Mange bogholdere bogfører ikke op hele tiden, men lægger i stedet tallene i kassekladden. Du kan stadig se tallene i Crediwire, også når du bruger kassekladden.

Klik blot Kassekladde blå, ved at finde den frem under tandhjulet. Se her hvordan

2. Hvis der stadig ikke er kommet det ønskede data, kan du tjekke hvornår Crediwire sidst har hentet data fra bogføringssystemet.

Se tidspunktet vist i mørkeblåt i toppen.
    Ønsker du at hente nyere data end siden sidste ugentlige synkronisering?
    Klik og synkroniser selv.

Er sidste synkronisering over en uge siden, kan det skyldes, at udbyderen af dit bogføringssystem har fjernet forbindelsen. I så fald skal du bare genoprette forbindelsen. Lær hvordan her

3. I yderste tilfælde, at du stadig oplever, at grafen er flad, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at få din data frem. Blot book en support