Crediwire Academy - Bank
Bankrådgiver: Få en god start med Crediwire til din hverdag

Velkommen! I har valgt, at det er slut med at spilde tid på utallige opkald til kunder for at få korrekt økonomisk data fra dem.

M
Skrevet af Mads Brix
Opdateret over en uge siden

Din profil er allerede klar i Crediwire. Du skal blot gendanne din egen kode her ved brug af din arbejdsmail. Så er du klar til at styre alt økonomisk rapportering fra dine kunder i Crediwire.

Med få klik har du adgang til din kundes økonomi i Crediwire. Søg under forbindelser og find ud af, om din kunde måske allerede er på?

Alt efter aftalen på din arbejdsplads, kan du bruge udleverede links eller materiale til at anmode din kunde om at oprette en automatisk regnskabsdeling. Eller kan du let invitere din kunde inde i Crediwire og tjekke status om kundens accept af deling.