Lav nemt og hurtigt et budget

Et budget er din mulighed for at tale fremtidige planer, handle proaktivt ud fra dem og sikre finansiering.

M
Skrevet af Mads Brix
Opdateret over en uge siden

Undgå en større gymnastisk øvelse i Excel, men brug i stedet Crediwires budgetskabelon, som er baseret på historiske data.

1. Vælg parametre for budgettet og download budgetskabelonen

OBS! Viser din Crediwire færre parametre? Opgrader din Crediwire Basis til Premium. Med Premium kan du udover at lave et driftsbudget på indeværende år, også lave budget hele 3 år frem og har tilmed likviditetsbudget med i pakken.

2. Gennemgå og evt. tilpas dit budget i Excel udkastet

3. Upload det færdige budget

Crediwires funktioner, såsom budget, har givet de virksomheder, der allerede bruger platformen 30% større chance for finansiering. Du kan lære mere om, hvordan du kan bruge budgettet til at indfri dine mål.

Med et Crediwire budget har du mulighed for at holde dine budgetterede og realiserede tal op imod hinanden i Generelt og Finansiel rapport.