Bliv klædt godt på til Crediwire - for alle
Opdatering: Visualisering af dine nøgletal
Frederik Landtved avatar
Skrevet af Frederik Landtved
Opdateret over en uge siden

Sådan bruger du den nye visualiseringsfunktion på Crediwire

Vi er glade for at meddele, at vi netop har frigivet en ny produktopdatering på Crediwire, som giver dig mulighed for at visualisere dine nøgletal som et tal og ikke kun via grafer. Dette giver dig en mere detaljeret og fleksibel måde at se dine data på.

Generelt dashboard

For at bruge den nye funktion, skal du følge disse trin:

1. Log ind på Crediwire og naviger til Oversigt -> Generelt.

2. Vælg det nøgletal, du vil visualisere.

3. Vælg, hvordan du ønsker at visualisere dit nøgletal: som et tal, en linje eller en søjlegraf - husk du kan kombinere tal med grafer.

Råbalance

Du kan bruge den nye visualiseringsfunktion i råbalancen:

1. Log ind på Crediwire og naviger til Oversigt -> Råbalance.

2. Kryds de konti af, du ønsker at se en udvikling på.

3. Tryk på "Tidslinje" og vælg, hvordan du ønsker at visualisere dine data: som et tal, en linje eller en søjlegraf - husk du kan kombinere tal med grafer.

Klientrapporter

Du kan også bruge den nye visualiseringsfunktion i klientrapporter:

1. Log ind på Crediwire og naviger til Klientrapporter -> Oprettede rapporter -> Tilføj ny rapport eller vælge en skabelon fra Systemskabeloner.

2. Indtast den periode du vil rapportere på og en titel på rapporten.

3. Tilføj en rapportside ved at klikke på + tegnet i venstre side, efterfulgt af Generelt eller Råbalance.

4. Du har nu mulighed for, at vælge hvordan du ønsker at visualisere dine data: som et tal, en linje eller en søjlegraf - husk du kan kombinere tal med grafer.

Vi håber, at du vil finde den nye visualiseringsfunktion nyttig og brugbar. Hvis du har spørgsmål eller ønsker en gennemgang af funktionen, er du velkommen til at kontakte os via chatfunktionen eller direkte på +45 91 54 09 65.