Validér selv Crediwire mapping

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvordan Crediwire har mappet selskabets konti - og du kan selv mappe efter.

M
Skrevet af Mads Brix
Opdateret over en uge siden

På hvert selskab har Crediwire sørget for automatisk strukturering og analysering af data fra dit bogføringssystem. Det kalder vi Crediwire mapping, som sikrer dig, at du kan se beregnede nøgletal og illustrationer. Du kan læse mere om mekanismerne bag her.

Vi mener, at gennemsigtighed er vejen frem, så derfor kan du selvfølgelig også se præcist, hvordan selskabets konti indgår i den standardiserede kontoplan.

1. Gå til kontomapping under selskabsindstillinger

Du finder Selskabsindstillinger øverst til venstre ved selskabsnavn.

Under selskabsindstillinger vælger du Konto mapping

2. Validér Crediwire mapping

Under Konto mapping er din egen kontoplan (til venstre) og Crediwires mapping af dine konti ind i den standardiserede kontoplan (til højre).

Her kan du:

• Se overkategorier i din kontoplan

• Se hvor den enkelte konto fra din kontoplan er mappet ind af Crediwire

• Udvid eller sammenfold kategorierne i begge kontoplaner

• Søg efter bestemte kontonavn eller -nummer via CTR+F

For at ændre i Crediwire mapping, kan du klikke og trække den enkelte konto imellem de to kontoplaner.

3. Gem din validering

Om du blot kigger Crediwire mapping igennem eller det er et af de enkelte tilfælde, hvor du har lavet ændringer, så afslutter du med at godkende ved at klikke Gem og valider.
Har du lavet ændringer i kontoplanen, som du ikke ønsker, så kan du bruge funktionen Annuller (start forfra).

Du har nu fuldt indsigt i Crediwires mapping og er klar til at arbejde med nøgletallene og grafikker. Det er først ved tilføjelse af ny konto i bogføringssystemets kontoplan, at det vil være relevant for dig at tage et kig herind igen