Byg dine egne dashboard og KPIer

I Generelt kan du nemt og hurtigt få et overblik over selskabets nøgletal. Vil du kigge på yderligere nøgletal? Byg dem let i Crediwire.

M
Skrevet af Mads Brix
Opdateret over en uge siden

Du kan altid opstille dine egne dashboards, som er tilpasset dine egne eller dine kunders behov. Det sikrer dig et hurtigt og automatisk opdateret overblik i præcis de KPIer og konti, som du ønsker.

Følg trinene

1. Klik +, når du er inde på kunden og navngiv dit nye dashboard.

2. Vælg at dashboardet skal laves til det enkelte selskab. Hvis du har adgang til flere selskaber kan du også vælge, om du ønsker, at dashboardet skal være tilknyttet din profil og derved kan bruges på alle selskaber. I så fald anbefaler vi, at du laver dashboardet ude på Forbindelser inden på Håndter dashboards og KPIer.

3. Når du laver dashboard på det enkelte selskab, ledes du nu over i Håndter dashboards og KPIer, hvor dit nye dashboard åbnes op.

4. Dashboardbyggeren fungerer på følgende måde:
    - Til venstre er redigeringsboksen for dit nye dashboard, hvor du kan tilføje nye nøgletal og vælge eksisterende nøgletal under Custom KPIer eller System KPIer.
    - Til højre er feltet, som illustrerer, hvad der vises i dit nye dashboard.

5. Til venstre ved klik på +Tilføj nyt KPI kommer du ind i KPI-byggeren, hvor du kan bygge formler baseret på data fra kontoplanen, statiske variabler og den klassiske lommeregner.

6. Når du har valgt de nøgletal, som du vil have i dit nye dashboard, klik dem blå og træk ind i feltet til højre eller flyt dem via pilene til højre over på dashboardet.

Du har mulighed for at bygge nøgletal ud fra de mappede tal i Crediwire, som du ser i Finansiel rapport.